- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646
Gépjármű feltörések

Egyszerű, de egyrészt magunkban kell keresni az okát. Több esetben nagy értéket hagyunk a gépkocsinkban abban bízva, hogy mire visszatérünk, benne is marad. Ezt használják ki a lopók, akik kifigyelik az érkezőket, és ahogy lehetőségük van, akcióba lépnek és esetenként milliós tételeket tulajdonítanak el!!!

Sajnálatosan a gyári riasztó rendszer nem minden esetben jelzi, ha a lezárásánál az ajtót nyitva hagyják. Nem kapunk visszajelzést sem, ha a távirányító jelét zavarnák és ettől nem zár a rendszer. Ez a technikai rész, a másik okot magunkban kell keresnünk. Sajnálatosan egyre gyorsabb az éltünk, nem mindig figyelünk a környezetünkre sem. Amikor leparkolunk, akkor jövünk rá, hogy a laptop a kocsi utasterében van, de ahova megyünk oda már nem vinnénk magunkkal. Ekkor kiszállunk és a csomagtartóba helyezzük, nem nézünk körbe, hogy esetleg figyelnek e bennünket. Több esetben eleve a kocsi utasterébe hagyjuk a dolgainkat, táskát, telefont, GPS-t, stb.

Hogyan védekezzünk???
- Olyan riasztót kell a járműbe beleszereltetni, ami jelzést küld, ha a távirányító jelét blokkolnák, nem zár be minden ajtó - ebben tudunk segíteni ;)
- A gépkocsi ajtózárját "ledugózzuk" - nem lehet feltörni a zárat.
- Ablakokra ütésvédő biztonsági fóliát rakathatunk - sajnálatosan ezt is ki lehet játszani
- Amikor elindulunk, akkor a továbbiakban számunkra felesleges tárgyakat eleve a csomagtartóba helyezzük el, így a parkolásnál már nem kell pakolni.
- Parkolásnál igen is nézzünk körbe, hogy feltűnik-e nekünk valaki, aki furcsán minket figyel...
- Gépkocsi lezárásnál ellenőrizzük az ajtót, be van e zárva.

Reméljük segítettünk egy kicsit :)

2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: