- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646
Hogyan lopják? Mazda 6

Hogyan lopják a Mazdát? Ugyan a statisztikában szinte nincs is ilyen gépkocsi lopás! Hallottunk már ilyet, sőt olyat is, hogy azért vettem Volvot illetve Mazdát, mert nem lopják... Valahol mégis megtörténik...

Nem oktatni akarunk, hanem figyelmeteket felhívni arra, hogy a GYÁRI védelmi rendszert ki lehet játszani!!!  Igen, jelenleg időigényes egy feladat, de az idő múlásával egyre könnyebb lesz, mivel a technikai háttér ami lehetővé teszi a védelem kijátszását, megkerülését szintén fejlődik!

Orosz kollégák által készített kisfilmen jól látható, hogyan történik egy gépkocsi eltulajdonítása. Meglepő módon részletesen be is muataják, mikor mit és hol használnak bűncselekmény elkövetésekor.

                           

A mi cégünk és a honlapunk, facebook oldalunk azért jött létre, mivel hazánkban nincs ilyen jellegű hírportál. Mindenki olvasgathat arról, hogy egyes gépkocsik milyen fejlesztéseken mentek keresztül az elmúlt időben, mennyire kényelmes, környezetbarát, költséghatékony, de arról sehol nem esik szó, hogyan védjed meg! Ebben szeretnénk segítségetekre lenni!

A gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekmények sikeres felderítésében évtizedes munkánknak köszönhetően, megismertük azon elkövetési módokat, amiket a sikeres lopásvédelem kialakításához tudunk felhasználni.  

A lopásvédelem kialakításának legfontosabb pontja, hogy ne egy szabványra szereljünk! A gyári védelem fő hibája is ez. Egy kaptafára szerelik az összes gépkocsit. Emiatt is tudják a gépkocsi tolvajok könnyedén eltulajdonítani, hiszen kiismerték a védelmi pontokat, így azokat megkerülve, el is tudják kötni a szeretett járművünket.

2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: