- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646
Segíthetünk?

Sokan azzal kezdik a lopásvédelem utánjárás első kérdéseit, hogy a garanciát érinti-e a módosítás?

Nekik jelezzük elsősorban, hogy az általunk szerelt védelmi rendszer illetve berendezések egyike sem jár garancia vesztéssel! 

Mire elég egy gyári riasztó berendezés?

Az autógyártók egy sémára, ömlesztve kínálják portékáikat, ezáltal a gépkocsi tolvajokat segítő technikusok fel tudnak készülni belőlük.

Mi is ez? 

Vegyünk egy példát: Mondjuk a gépkocsinkat 2.0 literes diesel motorral szerelték, BOSCH rendszerrel. Ebből alap hangon mivel jó motort gyártott a gyártó :) eladtak körübelül 20-30 millió darabot! A technikus csoport arra törekszik, hogy a beépített elektronikus védelmet kicselezve, egy egyszerű eszközt hozzanak létre annak érdekében, hogy minél hamarabb el lehessen indítani egy gépkocsit, akár a gyári kulcsok nélkül! Ezt az eszközt utána borsos áron árulják azon csoportoknak és személyeknek akik elsősorban gépkocsi lopással foglalkoznak. Akinek ilyen eszköz a birtokába kerül, az pillanatok alatt képes eltulajdonítani egy gyári védelemmel ellátott fenti paraméterekkel rendelkező gépkocsit.  

A védelmi berendezések - riasztó, indításgátló, motortérzár, egyéb kiegészítő elemek, GPS, - beszerelésének kifinomultsága, szakszerűsége legalább olyan fontos, mint a megfelelő védelem kiválasztása!

Egy riasztó vagy egy indításgátló bekötése nem old meg minden problémát. Miért? Azért, mert ha a védelmet nem rejtjük el, nem zárjuk el az illetéktelen elől, lehetőséget adunk arra, hogy megtalálja és hatástalanítsa!

Egy indításgátló használata, olykor megmentheti a gépkocsinkat, de a szakemberek elől semmiképpen! Ha nincs olyan helyre szerelve, ahol a tolvaj nem érheti el, akkor sajnos csak idő kérdése és kiiktatásra kerülhet.

Több fórumon is olvasni lehet, hogy ugyan mennyi ideje van egy gépkocsi tolvajnak arra, hogy eltulajdonítson egy járművet?

A válasz egyszerű: amennyit hagyunk neki, vagy amennyit Ő talál magának.

Mi azt szoktuk mondani, mindenki maga dönti el, mennyire fontos a biztonság!

Mi csak lehetőséget adhatunk arra, hogy a kedvencük évekig Önökkel maradhasson!!!   

2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: