- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646
Újabb áldozata van a keyless go rendszernek!!!
A közelmúltban éppen Budapesten loptak el egy ilyen rendszerrel felszerelt gépkocsit. Az eset nagy média visszhangot kapott, melynek kapcsán minket is megérdeztek a témáról szakértőként. 
 
Sajnos úgy tűnik nem kellett túl sokáig várnunk a következő esetre, amelyben ugyan ezzel a módszerrel loptak.
Ezúttal zárt helyről, egy ház udvaráról vitték el az autót, miközben bent nyugodtan aludtak a tulajdonosok.  Az elkövetők, hasonlóan az illusztrációként mutatott filmben látottakhoz, a házhoz osontak és a megfelelő eszközzel elfogták és leolvasták a kiszemelt gépkocsi kulcsának rádiójelét. Mivel a járműben csak gyári védelmi rendszer volt, ennek birtokában könnyedén el tudták tulajdonítani.

A legtöbb ember továbbra is bízik a gyárilag beszerelt védelemben, és az egyre korszerűbb autót irányító eszközökben. Azonban szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy mindez nem elég. Hiba abban bízni, ha a kereskedő, a gyári szervíz, vagy egy szerelő, akik kétségen kívül mind a saját területük mesterei azt mondják ez vagy az a gyári rendszer nagyon jó és nincs szükség mellette egyéb kiegészítő védelemre. Mint minden más esetben, itt is érdemes erre szakosodott szakember véleményét is kikérni. Ha betegek vagyunk akkor orvoshoz megyünk, ha jogi tanácsra van szükségünk ügyvédet keresünk és a legjobb húsokat is az igazi hentesek fogják nekünk kínálni. A jármű védelmet se bízzuk másra mint erre képzett szakemberre!

Az Oky Autoguard szakemberei ezt a területet képviselik, nap mint nap lopásvédelmi eszközöket tesztelnek, építenek be, és nyomon követik a fejlesztéseket és naprakészek abban hogyan kell megvédeni bármilyen járművet robogótól, az autón át egészen akár a kisteherautóig vagy munkagépig!

 

 
2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: