- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646
Védelem a motorkerékpárnak!

A jó idő beköszöntével előkerültek a motorok, robogók. Ez magával hozza azt is, hogy minden típusú és fajtájú motort lopnak el helytől, időjárástól, körülményektől, időponttól függetlenül. Lopásvédelem ugyan létezik, rengeteg formája és fajtája fellelhető, de nincs biztos megoldás! 

Csak a kezemet figyeljék!

Végy egy gémkapcsot (vagy kérj kölcsön egy hajtűt), hajtsd ki, majd egy csavarás jobbra, két tekerés balra és már nyitva is a zár. Sokszor láttunk régen ilyet az amerikai krimikben Macgyver után szabadon. Lakás, kocsi, táska ellent nem állt a technikának.

Az autólopás eszközei

Egyre többen veszik fel velünk akapcsolatot magánszemélyek és cégek egyaránt.A hozzánk érkező kérdések arra sarkaltak minket, hogy egy cikksorozaton keresztül megismertessük olvasóinkat a gépkocsik eltulajdonításához használt egyes eszközökről.  

Szakértünk a Vezess.hu-n

Miközben az utóbbi napokban egy harminc milliós porsche tematizálta az autós és a mainstream sajtót, amely kapcsán több média is felkért minket, hogy szakértőként elemezzük a lopásról készült felvételeket és a miértekről beszélgessünk, a Vezess.hu autós szakportál cikk sorozatot indított az autólopások és azok megelőzése kapcsán.  

Főoldalra kerültünk: Totalcaron a kódlopásról

Nagyon örülünk annak, hogy az Oky Autoguard szakértőjét kérdezte a Totalcar.hu egy aktuális autólopás kapcsán.  Okrutay Zsolt mellett az Autóvadász Egyesület elnöke, Vezda László is kommentelte a lopásról készült videóban látottakat. 

aktívkártya jelen korunk legnagyobb hibája?

Tovább szakad a jelen korunk nagy fejlesztésén talált biztonsági rés!  Úgy tűnik, az aktív kártya előnyeinek erősítésébe fektetett fejlesztés során valamiért nem készültek fel arra, milyen könnyedén lehet majd kikerülni azt. Ennek tudatában gondolkodjunk el azon, megéri -e ez a kényelmi felár?

Mini Morris lopása belső kamera_okyautoguard

A francia oknyomozó riportereknek sikerült egy gépkocsi lopó párossal elindulni a párizsi éjszakába. A duó megmutatja miként lehet eltulajdonítani egy gépkocsit, mennyi időt vesz igénybe, mire kell odafigyelni. 

Nem véd meg a rádiós kulcs - rendszer önmagában

A közelítő kulcsos, vagy szaknyelven kulcsmentes indítás lényege, hogy az autónkhoz közeledve a nálunk lévő kulcsból/kártyából érkező jelekre válaszolva az autónk nyitja a zárakat, és engedélyezi a gyújtás nélküli indítást. Mindez a kényelem mellett jelentősen gyorsítja az indulási időt is.

A rendszer ötlete eredetileg az volt, hogy csak az tudja a járművet kinyitni és elindítani, akinél az adott kulcs van, tehát jó esetben csak és kizárólag maga a tulajdonos.  De mi történik, ha tévedünk?

A váltózár nem biztos megoldás

A napokban azzal kerestek fel bennünket, hogy egy autót, amelyet váltózárral biztosítottak elvittek jogos tulajdonosától. Pedig azt hitték a váltózás az egyik legbiztosabb megoldás az autótolvajok ellen. 

2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: