- Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere +36 70 629 4747 +36 70 678 4646

Rólunk

Az Oky Autoguard Kft-t olyan szakemberek hozták létre, akik több mint 10 éve gépjármű bűnözés felderítésével foglalkoznak így teljes rálátásuk van az aktuális védelmi rendszerekre, de ami még fontosabb a gépjármű lopók által alkalmazott aktuális trendekre egyaránt. E szakmai háttértudás a biztosítéka annak, hogy szemben más lopásvédelmi rendszereket kínáló vállalkozásokkal valóban az autó márkájára, típusára, gyártási évére szabott egyedi megoldásokkal tudják garantálni a jármű lopásvédelmét.

Lopásvédelem

Napjainkban folyamatos versengés van az autógyártó cégek,  az autóbiztonság technikával foglalkozó vállalkozások valamint az autólopásra szakosodott bűnszövetkezetek között. Mindennek az oka, hogy a gépjármű eltulajdonítására vállalkozók maguk is magasan képzett autó elektronikához értő szakemberekké váltak. De ezt segíti az internet is hiszen a világháló, amely felgyorsította az információ áramlást, lehetőséget biztosít, hogy bármi, bárhonnan beszerezhető legyen, így azok az eszközök is, amelyek megkönnyítik bármilyen típusú gépkocsi eltulajdonítását. A másik ok, sajnos sokszor maga az autó tulajdonosa, aki nem megfelelően biztosítja autója lopásvédelmét.

Manapság sok cég kínál különböző termékeket, amelyek mindegyike így vagy úgy autója biztosítását támogatja. Ezek között megtalálhatóak a klasszikus mechanikus védelmet biztosító eszközök, mint a kormány vagy váltózár, az elektronikus  jelzőrendszerek, esetünkben a klasszikus riasztók, magát a rablást meggátló eszközök, amelyek rejtett beszereléssel akár késleltetéssel is leállíthatják a kiszemelt autó motorját, és a legmodernebbnek tartott műholdas nyomkövető rendszerek, amelyek azt biztosítják a kocsi tulajdonosának, hogy lopás esetén GPS segítségével azonnal beazonosítható legyen a jármű pozíciója.

Sajnos azonban az autótolvajok e tekintetben is sokszor több lépéssel járnak a gyártók, forgalmazók előtt, és ma már pillanatok alatt képesek kiiktatni még a műholdas nyomkövetőt is. Ennek alapján tehát kimondható, hogy ellophatatlan autó valóban nincs. Azonban nem mindegy, hogy az eltulajdonítani kívánt autó elvitele mennyi időt vesz igénybe. Ezért ma sok szakember azt javasolja, hogy ha valóban meg akarjuk védeni tulajdonunkat, kombinált védelmi rendszereket válasszunk, amelyek lényegesen meghosszabbítják azt az időt, amely lopás során az autóra szánható.

Kövessen minket a Facebookon is!

2015-2017 © Oky Autoguard Kft. Lopásvédelemben az Ön szakértő partnere - Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: